Bomen kappen op bouwgrond

Terrein2

Pro Alto heeft op dit perceel bouwgrond in Meise nabij Brussel bomen gekapt en het terrein bouwklaar gemaakt. De meeste bomen op deze bouwgrond hadden plaats om te vallen. Omdat enkele bomen in de nabijheid van een huis stonden kozen wij uit veiligheidsoverwegingen om ze te kappen.

Bomen die gekapt zijn op een bouwgrond.

Bij Pro Alto bent u op de juiste plaats voor het snoeien en vellen van bomen. Bij stormschade verwijderen wij voor u gebroken takken en bomen. Pro Alto plaatst indien nodig kroonverankeringen om grote, zware takken te stabiliseren. We controleren bomen op gebreken met de Visual Tree Assessment methode. We voeren desgewenst een standplaatsverbetering uit om eventuele gebreken in de bodem op te lossen.

Pro Alto snoeit uw tuin op het juiste moment en met kennis van zaken zodat uw bomen nog jaren kunnen blijven groeien en bloeien. We snoeien om de boom veilig te houden voor u en
uw omgeving. Wij komen steeds ter plaatse en geven eerst advies: voor een enkele boom, een grote tuin of volledig domein.

Voor grote tuinen of domeinen stellen we een boombeheer plan op. Zo hoeft u niet voor elke boom een vergunning aan te vragen en zorgen we voor continuïteit en opvolging.

Deel dit bericht