Vellen van dode boom in Schoten

20211207_094839

Het vellen van een boom, hier een dode perelaar, van 12m hoogte vlakbij een bijgebouw en serre, in een kleine tuin in Schoten, was een kolfje naar de hand van Pro Alto. Op deze plaats, met weinig extra ruimte, was het niet mogelijk om met een hoogtewerker aan de slag te gaan om de boom te vellen. Met een stelling en veel vakmanschap werd de boom op een veilige manier geveld.

Bij Pro Alto bent u op de juiste plaats voor het snoeien en vellen van bomen. Bij stormschade verwijderen wij voor u gebroken takken en bomen. Pro Alto plaatst indien nodig kroonverankeringen om grote, zware takken te stabiliseren. We controleren bomen op gebreken met de Visual Tree Assessment methode. We voeren desgewenst een standplaatsverbetering uit om eventuele gebreken in de bodem op te lossen.

Pro Alto snoeit uw tuin op het juiste moment en met kennis van zaken zodat uw bomen nog jaren kunnen blijven groeien en bloeien. We snoeien om de boom veilig te houden voor u en uw omgeving. Wij komen steeds ter plaatse en geven eerst advies: voor een enkele boom, een grote tuin of volledig domein.

Voor grote tuinen of domeinen stellen we een boombeheerplan op. Zo hoeft u niet voor elke boom een vergunning aan te vragen en zorgen we voor continuïteit en opvolging.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer inlichtingen

 

Deel dit bericht